Bringebærtunet

Velkommen til Bringebærtunet

Nå kan du sikre deg en ny leilighet i Bringebærveien i Festningsåsen. Leilighetene ligger vestvendt på en fjellhylle i Festningsåsen 3, noe som sørger for gode solforhold og en fin utsikt over Bjørkelangen. Leilighetene har store terrasser hvor du kan nyte lange sommerkvelder.

Leilighetene ligger i firemannsboliger med en klassisk og pen stil. Leilighetene har en fin og arealeffektiv planløsning og inneholder stue, kjøkken, flislagt bad, 2 soverom, god bodplass og stor terrasse.

Leilighetene får god standard og er stilige og praktiske på en gang. Vi leverer kvalitet i alle ledd og velger materialer og løsninger som passer pefekt til et moderne liv, og som ikke slites raskt ned av bli brukt mye i hverdagen.

Leilighetene ligger høyt og fritt på en fjellhylle. Dette gir deg en luftig følelse både inne i leiligheten og på terrassen.

God standard og smart planløsning

Innvendige overflater:
Gulvene i soverom, stue og kjøkken får 3?stavs eikeparkett hvit, mens det blir fliser med varmekabler i entre og bad. Til innvendige vegger benyttes ferdig behandlede plater, farge hvit. Vegger på bad får hvite fliser 20×50 cm. Alle himlinger i oppholdsrom leveres med hvitmalt gips.

Kjøkken:
Kjøkken leveres med hvit og moderne kjøkkeninnredning med laminat benkeplate. Hvitevarer medfølger.

Baderom:
Pent og praktisk bad med hvite fliser på veggene (20 x 50 cm) og antrasitt/grå gulvfliser (20 x 20 cm, samt 10 x 10 cm i dusj). Det blir varmekabler i gulvet. Det leveres heldekkende servant med servantmøbel med skuffer, samt speil med belysning. Vegghengt toalett i hvit utførelse. Dushjørne leveres med innfellbare dusjdører. Det blir opplegg for vaskemaskin på badet.

Oppvarming:
Leilighetene leveres med koselig og effektiv vedovn i stuen. Elektrisk oppvarming med varmekabler i entre og bad, samt panelovner. Det leveres balansert ventilasjon med varmegjenvinner.