Festningsåsen Terrasse Byggetrinn 3

Mer tid til å nyte livet

Vårt mål er at du som beboer i Festningsåsen Terrasse skal bo i et hyggelig og trygt bomiljø, samtidig som du slipper å tenke på luking og plenklipping. Mindre vedlikehold og rutineoppgaver gjør at du heller kan bruke tiden på de gode opplevelsene. Leilighetene er lettstelte og samtidig romslige nok til at du kan få plass til både hobbyer, venner og slektninger.

God standard og smarte løsninger

Leilighetene får god standard og er stilige og praktiske på en gang. Vi leverer kvalitet i alle ledd og velger materialer og løsninger som passer perfekt til et moderne liv, og som ikke slites raskt ned av å bli brukt mye i en hektisk hverdag. Store vindusflater i leilighetene og terrassenes utforming gjør at lyset slipper inn og gir den luftige og delikate følelsen. Med smarte planløsninger og god utnyttelse av plassen får du en leilighet som kler deg like godt om du vil ta livet med ro eller invitere venner til hyggelige lag.

Innvendige overflater

Alle gulv vil få eikeparkett som standard. Dette sørger for en helhetlig følelse og er enkel å rengjøre. Innvendige vegger utføres i malt gips. Delevegger mellom leilighetene vil bli sparklet og malt betong. Baderom leveres med fliser på gulv og vegger.

Kjøkken

Kjøkken leveres i hvit utførelse med laminat benkeplate. Hver leilighet får utarbeidet egen kjøkkentegning, hvor det kan gjøres tilvalg ut fra denne. Hvitevarer medfølger.

Baderom

Badene blir flislagt og er både lekre og funksjonelle. Det blir levert hvit baderomsinnredning, vegghengt toalett i hvit utførelse og dusjhjørne i aluminium og herdet glass. Det blir varme i baderomsgulvet.

Leilighet 304 og 403 får 2 bad.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med varmepumpe og panelovner. Det leveres balansert ventilasjon med varmegjenvinning i samtlige leiligheter.

Parkering / Bod

Hver leilighet vil disponere 1 parkeringsplass i garasjekjelleren.

Alle leiligheter får 1 egen sportsbod i kjelleren, mens leilighet 102, 202 og 302 får 2 sportsboder i kjelleren. Her får du plass til sports- og fritidsutstyr, slik at du kan holde leiligheten din ryddig og fri for rot.

Flott utsikt fra store terrasse

Alle leilighetene har romslige terrasser fra ca. 12 m2 til 44 m2. Her kan du kan nyte fine sommerdager med flott utsikt over Bjørkelangen og nærområdet.

Gunstig Husbankfinansiering

Det tilbys finansiering på 80 % av kjøpesummen gjennom Husbanken på alle leiligheter (foruten leilighet 403). Dermed kan du nyte godt av de svært gunstige lånevilkårene som Husbanken tilbyr sine kunder. Dette innebærer blant annet svært lave renter, inntil 8 års avdragsfrihet og inntil 20 års fastrente.

Er du usikker på om privatøkonomien tåler en ny leilighet, så se litt nøyere på et par eksempler:

EKSEMPEL 1
Kjøpesum: 2.540.000,-
80 % grunnlån i Husbanken: 2.032.000,-
Egenkapital: 508.000,-

Månedlig lånekostnad: kr. 3.403,-

(basert på flytende rente 1,992 % (pr januar 2020), 30 års løpetid og avdragsfri periode.)

EKSEMPEL 2
Kjøpesum: 3.600.000,-
80 % grunnlån i Husbanken: 2.880.000,-
Egenkapital: 720.000,-

Månedlig lånekostnad: kr. 4.811,-

(basert på flytende rente 1,992 % (pr januar 2020), 30 års løpetid og avdragsfri periode.)

Ta kontakt med selger for å høre mer om Husbanken.

Finn din bolig her
Prospekt Festningsåsen Terrasse PDF